gsm-files.info
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pomagajte  (Read 298 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
zumzara
Newbie
*

« on: January 27, 2010, 01:05:36 pm »

Pre neki dan sam u BG kupio telefon , slici na iphone . Oznaka mu je T737b.Telefon radi za sada besprekorno.Tv bolje prima signal sa malom antenom nego lcd sa vanjskom.Ali imam jedan problem, nemogu da ga spojim sa racunarom.Neprepoznaje ga uopste, pa bih vas zamolio da mi odgovorite koji mi program za to treba ili mozda nesto trebam da ukljucim u telefonu da bi ga prepoznao.Nemogu da podesim ni mms ni 3g, ali za to cu morati najvjerovatnije kod ovih nasih u MTS Republike Srpske. I ako neko zna neke cake, programe, aplikacije itd... za taj telefon. registrovao sam se na nekom kineskom sajtu, ali ni tamo skoro nista nema
Pozdrav
Dr.Nele
VIP
Full Member

« Reply #1 on: January 27, 2010, 04:14:05 pm »

A šta bi ti od tog telefona drug? kakve te cake konkretno interesuju?

Pozdrav iz Doboja, Republika Srpska Visit:http://www.republikasrpskaonline.com/
zumzara
Newbie
*

« Reply #2 on: January 27, 2010, 04:43:28 pm »

Pa recimo kao prvo htio bih da ga uspijem spojiti sa racunarom, pa da vidim po netu sta mu od aplikacija odgovara od drugih telefona, mislio sam da mu izmjenim software i ubacim srpski ako ima , kao sto sam radio pre sa Nokia telefonom.Mislim uopste na neke korisne aplikacije, tipa zakljucavanja sms , galerije i tako to.Ustvari ja ni neznam koji je operativni sistem u njemu , koji je procesor i tako to. Ako mozes da mi pomognes bio bih ti zahvalan.
Pozdrav iz Banja Luke
brka
Global Moderator
Hero Member

« Reply #3 on: January 27, 2010, 05:51:57 pm »

Pa recimo kao prvo htio bih da ga uspijem spojiti sa racunarom, pa da vidim po netu sta mu od aplikacija odgovara od drugih telefona, mislio sam da mu izmjenim software i ubacim srpski ako ima , kao sto sam radio pre sa Nokia telefonom.Mislim uopste na neke korisne aplikacije, tipa zakljucavanja sms , galerije i tako to.Ustvari ja ni neznam koji je operativni sistem u njemu , koji je procesor i tako to. Ako mozes da mi pomognes bio bih ti zahvalan.
Pozdrav iz Banja Luke

Kupi ti ,brate, opet Nokiu...to što ti misliš
da uradiš sa kinezom nije izvodljivo,
samo ćeš ga utepati...

Nije bitan king size, nego, long play.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: